MOSTRA DE JOVES CREADORS

BASES DE PARTICIPACIÓ: 17ena MOSTRA DE JOVES CREADORS

  • La 17ena Mostra de Joves Creadors es celebrarà el proper 22 de març de 2018.
  • Podran participar en aquesta mostra de forma individual o col·lectiva tots/es aquells/es artistes joves que vulguin donar a conèixer la seva obra.
  • La mostra acollirà propostes de les següents disciplines: arts visuals (dibuix, pintura, il·lustració, escultura, fotografia, videoart, etc.) arts escèniques (música, teatre, dansa, circ, performance, etc.)
  • La inscripció es farà mitjançant un formulari que es podrà trobar penjat a la pàgina web.
  • Per tal de poder fer una valoració de la proposta, serà necessari adjuntar documentació relativa al projecte presentat (dossier, fotografies, vídeos, enllaços i/o qualsevol altre material que l’artista consideri necessari).
  • El material es podrà enviar per correu electrònic a mjc@emav.com, per Wetransfer o similar (si aquest supera els 25 MB) o presencialment a la recepció de l’escola:

Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV)
Via Laietana 48-A, 08003, Barcelona
Equip de Producció de la MJC (att. Kevin Abenojar).

  • Tot i no ser una condició per a la presentació de propostes, els participants podran adaptar les seves obres a la temàtica escollida per a aquesta edició (l’espai/la nau Voyager).
  • El període d’inscripcions serà del 5 al 27 de febrer de 2018.

Criteris de selecció

Una comissió formada per alumnes i professors del centre EMAV s’encarregarà del procés de selecció. Els criteris respondran a la vàlua artística i tècnica de cada obra, cercant a la vegada una homogeneïtat i harmonia en el conjunt de l’exposició (i també de la temàtica del material).

Autoria i responsabilitat de les obres

La presentació de tots els projectes implicarà la presumpció de la seva autoria. Serà responsabilitat de qui els hagi presentat tota reclamació que pugui sorgir amb relació a l’autoria de les obres. A aquests efectes, l’EMAV es podrà dirigir contra aquesta persona en cas que, com a conseqüència d’allò previst en aquestes bases, resulti reclamada l’autoria de les obres. Els artistes cedeixen l’ús i difusió de les seves obres, durant l’acte i la publicació i promoció del mateix o del centre (dossier de premsa, publicacions, cartellera…). L’ús d’aquest material sempre comportarà un caràcter didàctic o divulgatiu, mai comercial.

El lliurament de les obres suposarà l’acceptació de la proposta que aquí ha quedat definida.

Els organitzadors tindran cura de la conservació de les obres presentades, però no es faran responsables de cap accident que hi pugui succeir per causes alienes.

Dades de contacte

Equip de la 17ena Mostra de Joves Creadors
Persona de contacte: Kevin Abenojar – telèfon: 660 67 04 07
Correu electrònic: mjc@emav.com

Podeu accedir al formulari d’inscripció aquí.

Anterior Publicar

© 2019 MOSTRA DE JOVES CREADORS

Autor Anders Norén