MOSTRA DE JOVES CREADORS

BASES

Bases generals de la Mostra

La 16a Mostra de Joves Creadors es celebrarà el proper 30 de març de 2017 a l’Espai Jove Boca Nord.

Podran participar en aquesta mostra de forma individual o col·lectiva tots/es aquells/es artistes joves que vulguin donar a conèixer la seva obra.

La mostra acollirà propostes de les següents disciplines: arts visuals (dibuix, pintura, il·lustració, escultura, fotografia, videoart, etc.) i arts escèniques (música, teatre, dansa, circ, performance, etc.)

La inscripció es farà mitjançant el formulari d’inscripció. Aquest, un cop cumplimentat, s’enviarà per correu electrònic a l’adreça mjc@emav.com. El nom de l’arxiu serà: formulari inscripcio_nom de l’artista.pdf

DESCARREGA’T EL FORMULARI INSCRIPCIO_web

[Cal descarregar el formulari i cumplimentar-ho amb el programa Adobe Acrobat. Un cop guardat amb el nom indicat, ens el pots enviar per correu electrònic.]

Per tal de poder fer una valoració de la proposta, serà necessari adjuntar documentació relativa al projecte presentat (dossier, fotografies, vídeos, links i/o qualsevol altre material que l’artista consideri necessari).

El material es podrà enviar per correu electrònic, per Wetransfer o similar (si aquest supera els 25 MB) o presencialment a la recepció de l’escola: Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) – Via Laietana 48-A (At.: Olga Cámara).

Tot i no ser una condició per a la presentació de propostes, els participants podran adaptar les seves obres a la temàtica escollida per a aquesta edició (els colors).

El període d’inscripcions serà de l’1 de febrer a l’1 de març de 2017.

CRITERIS DE SELECCIÓ

Una comissió formada per alumnes i professors del centre EMAV s’encarregarà del procés de selecció. Els criteris respondran a la vàlua artística i tècnica de cada obra, cercant a la vegada una homogeneïtat i harmonia en el conjunt de l’exposició (i també de la temàtica del material a competir).

AUTORIA I RESPONSABILITAT DE LES OBRES

La presentació de tots els projectes implicarà la presumpció de la seva autoria. Serà responsabilitat de qui els hagi presentat tota reclamació que pugui sorgir amb relació a l’autoria de les obres. A aquests efectes, l’EMAV es podrà dirigir contra aquesta persona en cas que, com a conseqüència d’allò previst en aquestes bases, resulti reclamada l’autoria de les obres. Els artistes cedeixen l’ús i difusió de les seves obres, durant l’acte i la publicació i promoció del mateix o del centre (dossier de premsa, publicacions, cartellera…). L’ús d’aquest material sempre comportarà un caràcter didàctic o divulgatiu, mai comercial.

El lliurament de les obres suposarà l’acceptació de la proposta que aquí ha quedat definida.

RECUPERACIÓ DE PROJECTES

Els projectes presentats que no hagin estat seleccionats es podran passar a recollir al centre des del dia 10 d ́abril de 2017, de dilluns a dijous de 15:00 h a 20.30 h. Els organitzadors tindran cura de la conservació de les obres presentades, però no es faran responsables de cap accident que hi pugui succeir per causes alienes.

DADES DE CONTACTE

Equip de la 16ena Mostra de Joves Creadors

Persona de contacte: Olga Cámara

Correu electrònic: mjc@emav.com | Telèfon: 667.20.74.70

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 MOSTRA DE JOVES CREADORS

Autor Anders Norén